Све категорије

ПУХЛЕРОВА МИСИЈА И ВИЗИЈА

Брушење је једноставније него икад!

Визија је да постанемо водећи светски добављач ЦНЦ машина и решења за системе за брушење и дисперзију. 

сертификати

О ПУХЛЕР-у

историја
ПУХЛЕР Интернатионал Традинг (Схангхаи) Цо., Лтд. је основана у Шангају 2001. године, ЛЕИМИКС Гроуп (Гуангдонг) Цо., Лтд. је основана у Гуангџоу 2007. године као седиште групе.

Два бренда
ПУХЛЕР и ЈИНЛИНГ су два главна бренда групе, производи високог квалитета који одговарају стандардима Немачке и Јапана и погодни за тржишта.

ПУХЛЕР Сада
Сада ПУХЛЕР група има ново основно предузеће Хунан ЈИНЛИНГ Мацхине Тоол Цо., Лтд (наслеђено од Цхангсха Но. 2 Мацхине Тоол Воркс) са више од 66 година историје пројектовања и производње машина алатки, највећи је произвођач машина алатки у Јужној Кини . Хунан ЈИНЛИНГ Мацхине Тоол Цо., Лтд је добро познати добављач "машинских алата и контрола, уређаја за повратне информације и механичког и електронског инжењеринга" у домаћим производним предузећима. То је комплетан индустријски произвођач специјализован за висококвалитетне петоосне ЦНЦ стругове и кључне функционалне компоненте у Кини, са стопом аутономне контроле од више од 85%. Његово пословање покрива технологију обраде стругања, глодања, брушења и полирања у високопрецизној производној индустрији, а препознато је као једно од водећих предузећа у кинеској индустрији алатних машина.

ПРИМЕНА ПУХЛЕР ПРОИЗВОДА

Хемијски материјали:
Мастило и премази, пигменти и боје, лепкови, пољопривредна хемикалија, нано керамика, неоргански минерали као што су материјали за батерије итд.

Кондиторска храна:
Чоколада, какао течност, шећер у праху, зачини, намази итд.

Фармацеутска козметика:
Таблете, ињекције, шампони, биолошки материјали итд.

Минерални минерали:
Метали, ретке земље, калцијум карбонат, талк и графит итд.